Det görs många hälsokontroller i Uppsala

Om du har ett företag i Uppsala är du säkert mån om att dina anställda ska må bra. Genom att teckna ett avtal med företagshälsovård tar du hand om de anställda med hjälp av hälsokontroller.

Det är i Uppsala det händer. Där görs det hälsokontroller för att de anställda ska må bra och kunna få den förebyggande vård de behöver. Du gissar rätt! Det handlar om friskvård. Har du en firma kan du teckna förmånliga avtal som innebär att din personal kontrolleras regelbundet och får tillgång till läkare och psykolog.

Ibland kan livet kännas lite extra tungt, och om några samtal med någon som lyssnar kan ta dig ur den krisen så är ju allt frid och fröjd. Du kan dessutom få lov att njuta av massage på arbetstid. Det går då till så att det kommer en massör till er arbetsplats, och på en liten halvtimme kan hen lyckas mjuka upp stela muskler runt nacke och hals. Andra underbara medarbetare som ingår i ett friskvårdsteam kan vara dietister.

Kostrådgivning kan vara ett inslag vid hälsokontroller

Det är högst troligt att du som går på hälsokontroller i Uppsala även får åtnjuta förmånen att få din egen kostrådgivning. Ibland kan det vara ett födoämne som gör att du känner dig speciellt trött eller får mindre motståndskraft. Du kan även få ett mått på om du intar för mycket alkohol, rör dig för lite för att förbränna den mat du äter och om du har för högt BMI.

16 Mar 2022

 

Sköt om dig! En vardaglig, kärleksfull och omtänksam vardagskommentar som vi har som valspråk här på skötomdig.se! Här kommer du att kunna få information och tips om kost, träning, medicin, hälsovård och kosmetiska frågor med mera – allt som gör att du verkligen kan sköta om din hälsa: Välkommen!