Bli snygg i håret hos frisör på Kungsholmen

När du går till din frisör på Kungsholmen för att bli snygg i håret så kommer du få en service utöver det vanliga. Trevlig personal, schyssta priser och framförallt kommer du bli snygg i håret.

Den här sociala distanseringen och att jobba hemifrån har gjort så att du lite försummat ditt hår, va? Ja, man vill ju inte få viruset men nu är det dags att ta och vårda håret. Ta dig ner till frisören och få stylat eller klippt håret så du ser lite anständig ut igen. Man mår bara bra när man liksom fixat till sig och ser snygg ut. En riktig självförtroendeboost! Du kanske har tröttnat på din nuvarande hårfärg och vill prova något nytt? Det blir inte lika bra om du gör det själv utan låt proffsen som kan det här ta hand om det. De vet ju dessutom vad för ämnen de har i ditt hår.

En frisör gör lite som ger mycket

Frisör på Kungsholmen har otroligt duktiga specialister inom klippning, färgning och mycket annat som har med ditt hår att göra. Tänk dig vad något så simpelt som en klippning kan göra för din självkänsla. Dessutom för dig som tröttnat på det kontantfria samhället så betalar du helst med kontanter på salongen. Du bokar enkelt tid online och du behöver inte oroa dig för det sanitära, du kommer att bli väl omhändertagen och endast kunder kommer få lov att vistas i lokalen för att minimera smittan.

28 Feb 2022

 

Sköt om dig! En vardaglig, kärleksfull och omtänksam vardagskommentar som vi har som valspråk här på skötomdig.se! Här kommer du att kunna få information och tips om kost, träning, medicin, hälsovård och kosmetiska frågor med mera – allt som gör att du verkligen kan sköta om din hälsa: Välkommen!