Vad kan en frisör i Åkersberga erbjuda?

Ett nytt jobb, ett bröllop eller bara att sommaren har kommit kan vara saker värda att fira med en ny frisyr. Det finns en frisör i Åkersberga som har koll på hår och de senaste trenderna.

Det där med hår är en känslig sak. Det är inte vem som helst som får klippa ens hår. Har man väl hittat frisören med de magiska fingrarna byter man helst inte i första taget. Det är alls inte heller ovanligt att kunder följer med sin frisör om vederbörande skulle byta salong och börja jobba någon annanstans. Det är helt enkelt något magiskt över vissa frisörer. Ibland är det svårt att hitta en frisör som vi känner förstår vad vi efterfrågar och som fattar just vårt hår. Att gå på tips och fråga vänner kan vara en god idé i val av frisör.

lockigt hår

Val av rätt schampo och balsam kan lyfta ert hår

En riktigt skicklig frisör ska kunna klippa alla slags kunder oavsett ålder och kön. Ung som gammal, man eller kvinna och även barn. I och med åldern förändras håret och det vore trist att behöva byta frisör bara för att man närmar sig medelåldern. Frisörer kan också tipsa om hur man bäst sköter om sitt hår. Naturligtvis är kosten viktig då den påverkar hårets kvalitet. Rökning och alkohol är en annan sak som får håret att må dåligt liksom stress. Men det har också betydelse vilket schampo och balsam man använder. Det gäller att hitta produkter som är anpassade för just den hårtypen man har så att det ser friskt och glansigt ut. Väljer man fel kan det få motsatt effekt och håret kan se platt och livlöst ut.

En frisör vet hur man får till den rätta färgen

Det är inte bara en ny frisyr man kan få hos frisören. Kanske vill man bara bli ompysslad och få håret tvättat eller stylat inför festen? Kanske vill man också känna på livet som brunett eller blondin? Hos en frisör i Åkersberga kan man få håret både klippt, färgat och uppsatt. En frisör vet hur man snyggast får till färgen så att man slipper jobbiga överraskningar. Men man behöver inte ta ut svängarna varje gång man går till frisören. Det finns exempelvis en frisör i Åkersberga som är duktig på klassiska dam- och herrklippningar. Vet man inte på förhand vilken frisyr man vill ha så brukar frisören mer än gärna komma med råd och förslag.

1 Aug 2020

 

Sköt om dig! En vardaglig, kärleksfull och omtänksam vardagskommentar som vi har som valspråk här på skötomdig.se! Här kommer du att kunna få information och tips om kost, träning, medicin, hälsovård och kosmetiska frågor med mera – allt som gör att du verkligen kan sköta om din hälsa: Välkommen!