Tandvård i Malmö på tider man kan

Att boka in ett tandläkarbesök på sin lediga dag kan kännas lite tråkigt. Då är det så mycket annat man vill göra. Men på en klinik med tandvård i Malmö kan man boka tid både kvällar och helger.

Det allra bästa med att tandvården har öppet på kvällar och helger är när det händer något akut. Får man väldigt ont eller råkar ut för någon tandskada en fredagskväll så vill man ju inte vänta till måndag med att få hjälp. Akutmottagningen på sjukhuset kan inte göra något åt en tandskada.

Det är dessutom lätt att boka tid när man behöver tandvård i Malmö. Man behöver inte ringa, utan man kan boka online och ser då också vilka tider som finns att välja på. Inser man sedan att det inte fungerar med den tiden så är det enkelt att avboka på samma sätt.

En modern klinik med tandvård för människor med moderna vanor

Det ska vara lätt att ta sig till en mottagning för att få tandvård. Att inte behöva ta bilen, utan kunna cykla, gå eller åka kommunalt. När man är där finns det inte bara möjlighet till den vanliga tandläkarundersökningen eller att ta bort karies och tandsten. På kliniken kan man också göra tänderna fina. Klinikerna är välutrustade och kan göra tandblekning och skalfasader.

Har man tandläkarskräck så behöver man inte oroa sig. De har ett speciellt sätt att utföra behandlingar där man själv väljer hur fort det ska gå. Då känns det mindre skrämmande.

28 Feb 2022

 

Sköt om dig! En vardaglig, kärleksfull och omtänksam vardagskommentar som vi har som valspråk här på skötomdig.se! Här kommer du att kunna få information och tips om kost, träning, medicin, hälsovård och kosmetiska frågor med mera – allt som gör att du verkligen kan sköta om din hälsa: Välkommen!