Prova ansiktslyft utan kirurgi

Det går att få ett ansiktslyft utan att lägga sig under en kniv. Man måste inte operera sig om man vill se snyggare, smalare eller yngre ut. Det går att förbättre sitt utseende, om man vill, genom att göra en behandling med elektriska impulser som skickas i huden i ansiktet får. Impulserna får då vävnaden att strama åt och öka cirkulationen i ansiktet. De får vävnaden att bilda ny och frisk hy och du ser genast flera år yngre ut.

Skönhetsbranschen växer verkligen väldigt mycket just nu. Det kommer nya och annorlunda behandlingar för ansiktet, huden, magen och övriga kroppen. Vissa av metoderna är verkligen som en ny form av barnsjukdomar; man vet inte vilka som verkligen åstadkommer syftet med dem och vilka som bara är humbug.

Läs på och var kritisk!

Dock rekommenderas det alltid att tänka kritiskt, ta reda på vad de olika behandlingarna går ut på, vilka material som används i alla behandlingar som inebgriper din kropp. Skönhetsbranschen är än så länge helt oreglerad; det innebär att vem som helst får lova guld och gröna skogar, och påstå vad som helst utan att någon ställs till ansvar. Folk har fått brännande sår, konstiga läppar och gud vet vad i sina kroppar utan att något händer. Det finns ingen lag som skyddar våra kroppar eftersom det krävs att man är över 18 år, och man bestämmer själv över sin kropp så är det till sist bara en själv som är ansvarig för sin egen kropp.

Finns så många valmöjligheter

När det kommer till föryngringsbehandlingar som gör att man inte måste operera sig, så finns det en hel del alternativ.

  • Botox – detta innebär att man injicerar botox i ansiktet, där man vill minska rynkorna. Botox är en förkortning av botulinumtoxin, typ A, och innehåller en liten del av ett slags nervgift som får nerven att inte röra sig, så när man grimaserar, tittar upp, eller ner, rynkar på näsan, plutar med munnen och så vidare, då rör sig inte huden på det ställa där man har injicerat botox.
  • Filler – man kan använda filler för att fylla i insjunkna kinder, i läpparna för att få dem större, och var som helst där man vill fylla ut någonting. Filler innehåller hyaluronsyra smo finns naturligt i kroppen. Kroppen bryter långsamt ner hyaluronsyra och efter några månader, eller år måste man göra om behandlingen med filler.
  • V Soft Lift – detta är en metod med trådar som har hullingar och man placerar dem i ansiktet i ett avancerat rutmönster så att man får ansiktet att strama till, minska rynkor, ta bort påsar under ögonen och så vidare.
  • Stay Young – med denna behandling, sänder man in små elektriska impulser i huden. Man använder sig av en mikroström som skickas in i huden i ansiktet, som ska öka cirkulationen i musklerna och göra huden där starkare och smidigare.
6 Jan 2020

 

Sköt om dig! En vardaglig, kärleksfull och omtänksam vardagskommentar som vi har som valspråk här på skötomdig.se! Här kommer du att kunna få information och tips om kost, träning, medicin, hälsovård och kosmetiska frågor med mera – allt som gör att du verkligen kan sköta om din hälsa: Välkommen!