När var du hos frisören sist?

Håret är en mycket viktig del av vårt utseende och stil men det är samtidigt mycket lätt att ändra genom att klippa, färga, permanenta eller göra göra slingor. En person med långt hår kan ändra sitt utseende fullständigt genom en kort frisyr och samma sak när man ändrar från ljust till mörkt hår eller tvärtom.

Gör något åt håret

Men en ny hårstil kan garderoben även få ett lyft. Kläder som kändes tråkiga tidigare kan få faktiskt få ett lyft när man har en ny frisyr eller hårfärg. Det är helt klart att vi bedömer nya människor till stor del av håret och frisyren. Det kan vara bra att tänka på om man söker arbete eller har mycket kundkontakter i sitt arbete. Prova att byta stil och notera om det är någon skillnad på bemötandet du får. 

Gör något mer än att klippa håret

Det vanligaste man gör på sitt återkommande besök hos frisören är att fega ur och välja sin vanliga frisyr trots att man hade funderingar på att byta frisyr eller lägga till en färgning. Kanske har till och med frisören försökt att få dig att klippa ditt hår på ett annat sett för att framhäva din ansiktform eller stil på ett bättre sätt men utan resultat.

Det är kanske dags att ta ut svängarna och göra någonting nytt med håret. En skicklig frisör hjälper dig gärna med rådgivning hur du ska få en perfekt frisyr för ditt ansikte och dina unika förutsättningar. I vissa fall kanske det inte är frisyren som behöver ändras, utan att det räcker med en färgning eller toning för att du ska få en helt ny look.

Frisyrer för speciella tillfällen

När kvinnor gifter sig väljer många att göra en vacker håruppsättning och får alltid höra samma sak. Nämligen att bruden aldrig varit så vacker i håret. Det är en gång i livet så självklart ska man få känna sig som en prinsessa. Men det kan också väcka en idé om att det kanske är dags att ha en ny och lite mer vågad frisyr även i vardagen.

Många män har upptäckt att det är viktigt med ett välskött och vältrimmat skägg. Idag är det trendigt med skägg men många män slarvar med att sköta det på bästa sätt. 

Söker du en skicklig och erfaren frisör i Sollentuna? Här kan du läsa mer och boka in en tid för en nystart efter sommaren: https://www.frisörsollentuna.nu.

26 Sep 2019

 

Sköt om dig! En vardaglig, kärleksfull och omtänksam vardagskommentar som vi har som valspråk här på skötomdig.se! Här kommer du att kunna få information och tips om kost, träning, medicin, hälsovård och kosmetiska frågor med mera – allt som gör att du verkligen kan sköta om din hälsa: Välkommen!