Lär dig rädda liv med HLR-utbildning i Stockholm

Allt för många drabbas årligen av ett hjärtstopp. Därför har det aldrig varit viktigare med kunskap om HLR, det finns utbildning i Stockholm för alla att gå.

Åsa och Stig hade alltid värnat mycket om sitt förhållande, en gång i månaden hade de en dejt. Den kunde variera från gång till gång, ibland var det bara god mat men ibland lyxade de till det med spa och hotell. Det var en för dem helt vanlig lördag, där de skulle gå ut i Stockholm på en lyxig restaurang.

På vägen dit såg de människor samlas i en grupp, samtidigt som de hörde förtvivlade skrik. Åsa och Stig skyndade sig i all hast till platsen. På platsen låg en medelålders kvinna som hade drabbats av ett hjärtstopp. Det hade precis hänt och Åsa visste hur viktigt det var att påbörja hjärt- och lungräddningen direkt.

Boka tid för HLR-utbildning i Stockholm

Det var inte längesen både Åsa och Stig hade gått just en HLR-utbildning. De hade hoppats på att aldrig behöva ha användning av den. Men tack vare kursen, räddade de kvinnans liv. Genom att kunna påbörja HLR direkt och fortsätta tills ambulansen var kvar, så gav dem kvinnan de bästa förutsättningarna.

Nu hoppades Åsa och Stig på att fler skulle välja att gå utbildningen. En utbildning som kan vara livsviktig. Alla kan vara hjältar och rädda någons liv. Livet är oförutsägbart och det är helt omöjligt att veta vem som drabbas och om du behöver rädda någon.

29 Mar 2023

 

Sköt om dig! En vardaglig, kärleksfull och omtänksam vardagskommentar som vi har som valspråk här på skötomdig.se! Här kommer du att kunna få information och tips om kost, träning, medicin, hälsovård och kosmetiska frågor med mera – allt som gör att du verkligen kan sköta om din hälsa: Välkommen!