Laga det som är trasigt - genom parterapi i Stockholm?

Att testa på parterapi i Stockholm behöver inte vara ett nederlag, det kan tvärtom istället stärka ert förhållande eller äktenskap. Att få någon att prata med kan vara riktigt skönt.

Att saker och ting behöver fungera i livet, det vet vi redan. Kaffemaskinen klockan sex på morgonen till exempel, den ska bara fungera för att vi ska kunna få vår första fix av kaffe. Bilen ska bara rulla och tvättmaskinen ska snurra. Och saker fungerar ju oftast, men ibland går de sönder. Som med förhållanden till exempel. Det är inte alltid det lättaste att få ett förhållande att fungera, särskilt om man som människor är väldigt olika varandra. Det kan vara svårt alla gånger att förstå varandra. Då kan man behöva gå på parterapi i Stockholm för att få hjälp att reda ut sina problem eller svårigheter som har uppstått.

Parterapi även i förebyggande syfte

Det är inte alla som går i parterapi som egentligen har några stora problem. Ofta ser vi människor terapi som något bara de som har stora problem tar till. Vi tror att äktenskapet eller förhållandet redan barkar mot sitt slut när man som en sista utväg testar på parterapi. Men att gå i regelbunden terapi, både för sig själv men ibland också tillsammans som par för sitt gemensamma förhållande, kan vara en väg till ett längre och mer stabilt förhållande. Att ge terapi en chans kan vara rätt väg att gå för ett mer harmoniskt liv.

28 Oct 2021

 

Sköt om dig! En vardaglig, kärleksfull och omtänksam vardagskommentar som vi har som valspråk här på skötomdig.se! Här kommer du att kunna få information och tips om kost, träning, medicin, hälsovård och kosmetiska frågor med mera – allt som gör att du verkligen kan sköta om din hälsa: Välkommen!