Invisalign – osynlig tandreglering i Malmö

Vill man få bort sneda tänder som kan skapa problem eller som man kanske bara irriterar sig på, så finns den osynliga metoden Invisalign som reglerar tänderna och som man kan göra i Malmö.

Sneda tänder kan skapa problem när man ska hålla dem rena eftersom det kan vara svårt att komma åt med tandborsten om det är för små mellanrum. Därför brukar tandvården rekommendera tandreglering för att skapa en bättre munhälsa. Många tvekar eftersom det är fult och tråkigt att ha en tandställning på tänderna. Men med moderna metoder behövs inte det.

Metoden som heter Invisalign innebär att man får en genomskinlig skena som sätts på tänderna. Skenan tar man ut när man äter och när man borstar tänderna. För övrigt sitter den på dygnet runt och hjälper då tänderna att hitta en ny position.

Det finns specialister på invisalign i Malmö och de kan ge råd om man vill få hjälp med att göra tandregleringen.

Kliniken med specialister på Invisalign i Malmö har öppet 365 dagar om året

Det är lätt att kontakta en klinik som arbetar med Invisalign eftersom de har generösa öppettider. Man ringer enkelt och bokar tid för en undersökning.

Genom att skapa en digital bild kan man bestämma vilka tänder man vill ändra. Sedan tillverkas den personliga skenan som byts ut varannan vecka.

Det är enkelt att använda skenan och man får önskat resultat. För att göra behandlingen ska man ha fyllt 18 år och fram tills man fyllt 23 kan kostnaden täckas av den statliga tandförsäkringen.

23 Feb 2022

 

Sköt om dig! En vardaglig, kärleksfull och omtänksam vardagskommentar som vi har som valspråk här på skötomdig.se! Här kommer du att kunna få information och tips om kost, träning, medicin, hälsovård och kosmetiska frågor med mera – allt som gör att du verkligen kan sköta om din hälsa: Välkommen!