Forma din kropp som en riktig skulptör

Trött på din kropp och din kroppsform? Har du provat allt för att skaffa en snyggare kropp och misslyckats? Vill du ha ett bättre självförtroende och ge dig själv en ny syn på dig själv?

Genom en helt ny metod kan du gå igenom en behandling där man fryser bort överflödigt fett och formar om kroppen. De framträdande resultaten är enastående. Det blir som att vara skulptör i ditt eget liv där du själv kan bestämma precis hur du vill att din kropp ska se ut.

Kanske har du råkat ut för en händelse som påverkat ditt liv i en negativ spiral som resulterat i för mycket fett och övervikt. Om det gör dig modstulen och deprimerad är det en riktigt god idé att prova om coolsculpting är ett sätt för dig att återta din värdighet. Att åter känna dig hemma i din kropp. Känna igen dig själv. Helt enkelt känna dig som den du är på insidan och låta ditt yttre återspegla det.

Metod och tillvägagångssätt

Applikatorn fryser ner fettet på det förutbestämda området. Återhämtningstiden är oslagbar. I det närmaste helt minimal. Dessutom krävs det ingen operation överhuvudtaget, vilket är både säkert och minimerar risken för andra komplikationer som faktiskt kan uppstå vid en operation. Fettcellerna som frysts bryts ner på ett naturligt sätt av kroppen och elimineras sedan ut ur densamma. Det innebär att fettcellerna helt försvinner och alltså inte lägger sig någon annanstans i kroppen. Det kan ta upp till 6 månader för kroppen att sköta om det här. Därefter är fettcellerna borta för evigt ur just det område som är behandlat. De celler som inte behandlats lever vidare i största välmåga.

Vanliga frågor och svar

Många undrar såklart om detta är en behandling mot övervikt och svaret är att det är det inte. Vid kraftig övervikt är det en läkare du bör konsultera. Kraftig övervikt kan vara ett uttryck för en underliggande sjukdom. Det kan även vara så att du behöver ändra din livsstil och diet helt och hållet för att få bukt med problematiken.

En annan ofta förekommande fråga är om det går att ta bort fett varsomhelst på hela kroppen. Svaret är väl mer var det går att ta bort fettvalkarna och de ställen du kan se fram emot att reducera dina fettceller på är under haka, lår, mage och flankerna. Andra ställen är underarmar, runt BH, på ryggen och dessutom på skinkorna och dina överarmar.

27 Aug 2020

 

Sköt om dig! En vardaglig, kärleksfull och omtänksam vardagskommentar som vi har som valspråk här på skötomdig.se! Här kommer du att kunna få information och tips om kost, träning, medicin, hälsovård och kosmetiska frågor med mera – allt som gör att du verkligen kan sköta om din hälsa: Välkommen!