Fixa och piffa så man blir nöjd

Rynkor, gropar, insjunkna partier eller fåror i ansiktet kan skapa ett så pass starkt missnöje att man begränsar hur man lever sitt liv. Men numera finns det sätt som kan rätta till bekymren.

Ofta talas det mest om korrigeringar i ansiktet som handlar om förändringar som är på modet eller som hjälper till att skapa mer skönhet eller uppståndelse. Men det som kanske inte nämns lika ofta är de som använder samma metoder för att kunna bli nöjda i sin vardag. Kanske får man höra att man ser sur eller trött ut? Eller så ser man betydligt äldre ut än vad man egentligen är. Det kan till och med vara bekymmer som gör att ansiktets funktioner inte fungerar som de ska. Då är det viktigt att man tar hjälp av de möjligheter som finns.

Det lilla som gör det stora

När det gäller skulptering i ansiktet så kan det röra sig om en millimeter eller mindre som ändå gör en enorm skillnad. Därför använder man sig idag av olika typer av fillers i Göteborg för att kunna korrigera partier av ansiktet som man inte är nöjd med. Det kan ibland ta år att komma fram till att man behöver korrigera något. Eller så kan det räcka med något sådan som en viktnedgång, en sorg eller en sjukdom för att ansiktets form och elasticitet ska förändras. Något som kan gå på bara några månader. Hjälpen av korrekt utförda åtgärder i ansiktet kan återställa balansen.

1 Jan 2021

 

Sköt om dig! En vardaglig, kärleksfull och omtänksam vardagskommentar som vi har som valspråk här på skötomdig.se! Här kommer du att kunna få information och tips om kost, träning, medicin, hälsovård och kosmetiska frågor med mera – allt som gör att du verkligen kan sköta om din hälsa: Välkommen!