Duktig naprapat i Vasastan

Vid ont i kroppen är det ofta läkare man konsulterar vilket är klokt. Men vissa besvär kan även tas om hand av en naprapat i Vasastan. Där tar de bland annat hand om onda axlar och ryggar.

Sten hade fått plötsligt ryggvärk och kunde inte förstå var den kom ifrån. Sambon Katarina tyckte att han skulle gå till en naprapat i Vasastan som hon själv brukade använda sig av. Sten var tveksam över sådant hokus pokus men ville blidka sin sambo och bokade en tid.

Han hade läst på hemsidan att de jobbade med många olika metoder och var trots allt lite nyfiken. Skulle det bli akupunktur, laser eller något annat konstigt. Han hade ingen aning.

Läskig men effektiv behandling hos naprapat i Vasastan

Väl innen hos naprapaten fick han genomgå en del tester för att se var problemet låg. Det visade sig att han fått ryggskott. Naprapaten rekommenderade att de gjorde en manipulationsbehandling för att rätta till en felställning i ryggen.

Sten kände sig lite orolig men tackade ja då han ville bli av med problemet. Efteråt undrade han varför han varit orolig. Behandlingen gick så snabbt och naprapaten jobbade så smart att han inte hunnit med innan det knäppte till och smärtan var borta. Nästan iallafall men det enda som var kvar var lite ömhet. Han fick lite tips om hur han kunde träna upp ryggen för att inte råka ut för samma sak igen. Något som han verkligen lovade att ta till sig då han inte ville få ryggskott igen.

16 Apr 2022

 

Sköt om dig! En vardaglig, kärleksfull och omtänksam vardagskommentar som vi har som valspråk här på skötomdig.se! Här kommer du att kunna få information och tips om kost, träning, medicin, hälsovård och kosmetiska frågor med mera – allt som gör att du verkligen kan sköta om din hälsa: Välkommen!