Akutbesök hos en kiropraktor på Kungsholmen

Ibland ger kroppen upp och strejkar. Man får svårt att röra sig obehindrat och ryggen har totalt låst sig. Då är det dags för ett besök hos en kiropraktor. På Kungsholmen hittar du en sådan.

Alarmet ringer och du stänger av klockan redan på första signalen. Bara det gör ju att det här känns som att det kommer bli en väldigt bra dag. Du sätter dig på sängkanten och kisar ut mot hallen. Barnen är redan uppe. Vad konstigt, de som brukar vara så morgontrötta. I soffan sitter de alla fyra och kollar på barnprogram. Du börjar göra frukost och sätter på kaffebryggaren för att få den efterlängtade första koppen morgonkaffe. När du sträcker dig upp för att plocka ned en kaffekopp säger det pang i ryggen. Det kommer ett knakande ljud samtidigt som du ger ifrån dig ett skrik.

En kiropraktor kan hjälpa dig med ditt ryggskott

IBarnen undrar såklart vad det är som händer. Du vet knappt själv, annat än att det gör fruktansvärt ont. Men du känner igen känslan. Det måste vara ryggskott eller något annat som hamnat i kläm i ryggen på dig. Du ber ena barnet leta fram din mobil så du kan slå upp numret till en kiropraktor på Kungsholmen. Du behöver en akuttid. För det är akut, du kan ju knappt vare sig stå eller gå. Liggandes raklång på golvet bokar du tiden och får komma redan om en timme. Din man får komma hem från jobbet och köra dig till kiropraktorn.

19 Feb 2022

 

Sköt om dig! En vardaglig, kärleksfull och omtänksam vardagskommentar som vi har som valspråk här på skötomdig.se! Här kommer du att kunna få information och tips om kost, träning, medicin, hälsovård och kosmetiska frågor med mera – allt som gör att du verkligen kan sköta om din hälsa: Välkommen!